Art de VivreArt de Vivre

Qualinat     IVN Even voorstellen

Geert en Annette Engels.
 
Wij zijn in het bezit van een fraai gerenoveerde 18e-eeuwse boerderij en de daarbij horende stal. Aan de boerderij hebben wij een geheel nieuw stuk aangebouwd. Hierin bevinden de grote eetkamer, de keuken en de bijkeuken. Alles met veel liefde en zorg ingericht voor u die het genieten van de natuur, cultuur of activiteiten wil combineren met rust en een aangenaam verblijf op onze mooie stek.

Wij bieden naast Chambres d’Hôtes (Bed & Breakfast) de mogelijkheid van een arrangement op maat van inspanning en ontspanning!! U kunt bij ons terecht voor zeer boeiende rondleidingen op het gebied van natuur, cultuur, historie en architectuur door het gebied of genieten van onze kookkunsten.

U kunt bij ons ook terecht wanneer u een eigen caravan, camper of tent heeft. Onze minicamping biedt plaats voor enkele kampeerders. Niet te veel want wij willen rust bieden.

Geert is gediplomeerd natuurgids (IVN en Qualinat) en kent dit mooie stukje Frankrijk ”La Brenne“ als geen ander. Verder is een fervent hobbykok en kookt graag voor zijn gasten.

Kortom genoeg te doen en te beleven.

U bent van harte welkom!

Wij spreken Nederlands, Frans, Duits en Engels.
 Nederlands  Français  English  Deutsch
| Disclaimer
© 2018 Art de Vivre - Chambres d’Hôtes – Bed & Breakfast