Art de Vivre - c'est la BalanceArt de Vivre c'est la Balance

Massages

Na al die inspanning is het heerlijk om u te laten verwennen met

  • een ontspanningsmassage (klassiek, Hotstone)
  • een gerichte massage voor vermoeide spieren (voetmassage, benen, nek en schouders)
  • een hamam bad, bodybehandelingen zoals kleipakkingen en scrubbehandelingen.........

Ook kunt u even helemaal “ontstressen” op maat tijdens uw verblijf. Zie BodyStressCoach
 
Een ontspanningsmassage ....
Bij een ontspanningsmassage worden huid en spieren zachtjes gekneed. Door gebruik van aromatische oliën worden door strijken en kneden de spieren ontspannen en de structuur van het onderhuids bindweefsel losser gemaakt. Ook kunt u kiezen voor de zeer ontspannende Hotstone massage. Als extraatje behoort een ontspannen gezichtsmasker en daarna gezichtsmassage ook tot de mogelijkheden.
 
Een gerichte massage voor vermoeide spieren ....
Een van de heerlijke behandelingen voor wandelaars is het verzachtende salievoetenbad, gevolgd door een weldadige voetenmassage en verzorging met een vitaliserende voetencrème.
Voor de fietsers is er een diepere spiermassage van de gekwelde plekken. Door het gebruik van een spierontspannende olie en door het toedienen van extra warmte in de spieren zal de verzuring snel wegtrekken.

 
Een leerzame verwenvakantie voor uzelf of met uw partner. Een weldaad voor lichaam en geest!!

Omgaan met stress en spanningen
Gedurende de maanden juli en augustus heeft u de mogelijkheid om tijdens een korte periode (weekend of week en datums naar keuze) te leren omgaan met stress en spanningen in uw leven door een dagelijkse behandeling/sessie op maat voor uw lichaam en coachingsgesprekjes op de boerderij of wandelend door de natuur. Verder kunt u daarnaast tijdens uw verblijf volop genieten van de rust in de bijzonder mooie natuuromgeving en als u wilt van onze Bourgondische keuken.

U kunt individueel of samen met uw partner een workshop “Leren Masseren” volgen in combinatie met een verblijf vol rust, verwennerij in de prachtige natuur van de Brenne.

Ontspanningsmassage Verwennen 

Nederlands  Français  English  Deutsch
| Disclaimer