Art de Vivre - c'est la Balance
Art de Vivre - c'est la Balance Art de Vivre - c'est la Balance

Groepen

Wij kunnen in de boerderij groepjes van maximaal tien gasten ontvangen. Gemeenschappelijke ruimten zijn op de begane grond: de grote eetkamer, keuken, douche, toilet en wasgelegenheid. U slaapt op een rustieke zolder waar een tweede badkamer aanwezig is met douche, toilet en wasgelegenheid. Op deze verdieping zijn twee fraaie kamers ingericht voor twee personen en een voor vier personen. Eveneens kan er op de zolder van twee eenpersoonsbedden gebruik gemaakt worden.
 
Komt u met meer dan 10 personen dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een compleet ingericht huis (8 personen) waar we gebruik van kunnen maken. Dit huis ligt op het terrein aangrenzend aan dat van de boerderij. Uiteraard kunt u als slaapplaats ook in de tuin een tent opzetten of caravan of camper plaatsen.
 
 
Wilt u met een nog grotere groep komen dan kunnen wij dat eveneens verzorgen. Wij bieden arrangementen op maat voor grotere groepen. U verblijft dan op een lokatie met alle comfort. Wij kunnen de maaltijden voor u regelen. Uiteraard kunt u dan ook gebruik maken van Geert als natuurgids om de Brenne te ontdekken.
 
Voor reserveringen en beschikbaarheid, gelieve ons een bericht te sturen via de contactpagina.

 
Art de Vivre c'est la balanceNederlands  Français  English  Deutsch
| Disclaimer
© 2018 Art de Vivre - Chambres d’Hôtes – Bed & Breakfast