Art de Vivre - c'est la BalanceArt de Vivre c'est la Balance

Art de Vivre c'est la Balance

Arrangementen

Natuur arrangement
Wij kunnen voor groepen arrangementen verzorgen. Een natuurarrangement met gehele verzorging inclusief enkele geheel daagse excursies naar de mooiste plekken in het Parc Regional de La Brenne. Een degelijk arrangement kan 4 tot 7 dagen duren en wordt geheel afgestemd op uw wensen. Tijdens de excursies komen de volgende zaken aan bod:
 
Voorjaar/zomer: Heel veel natuur, vogels, vlinders, bloemen. We bezoeken veel plekjes in de Brenne en gaan o.a. op zoek naar slangenarend, bijeneter, hop, stelkluut, grauwe kiekendief, griel, veel soorten reigers, tientallen soorten orchideeën en nog veel meer moois. Maar ook de cultuur wordt niet vergeten.
 
Najaar: De Brenne is dan prachtig in herfstkleuren getooid. Van de vogels zijn de zomergasten er nog en de eerste trekvogels passeren door het gebied. Het weer kan nog prachtig zijn en de edelherten zijn zeer druk met hun bronst. Daarnaast hebben we natuurlijk oog voor de cultuur.
 
Download hier de folder voor het natuur-arrangement.


Eigen arrangement
Wilt u zelf bij ons een arrangement verzorgen dan kan dat ook. U verzorgt het thema (fotografie, schilderen, maakt niet uit wat!), wij verzorgen de inwendige mens.

Download hier de folder voor uw eigen thema-arrangement.

Romantisch Bed & Breakfast arrangement
Een romantisch deeltje van uw vakantie of zomaar samen weg zonder kinderen en alle tijd en aandacht voor elkaar? U bent twee dagen bij ons te gast.
Dag1: U komt in de loop van de middag bij ons aan: U wordt ontvangen met een drankje; 's Avonds geniet u van een heerlijk 4 gangen menu;
Dag2: 's Morgens slaapt u lekker uit en krijgt dan een champagneontbijt op bed geserveerd; 's Middags krijgt u een workshop “Leren Masseren”; 's Avonds brengen wij u naar een restaurant naar keuze. U kunt dan heerlijk genieten met een wijntje er bij (u hoeft immers niet meer te rijden). Uiteraard komen wij u ook weer ophalen. De kosten in het restaurant zijn voor eigen rekening.
Dag3: 's Morgens geniet u nog van een heerlijk uitgebreid ontbijt aan tafel en in de loop van de ochtend vervolgt u uw reis.
 
Dagactiviteiten: Naast bovengenoemde meerdaagse arrangementen bieden wij ook programma's die een halve of een hele dag duren. Bijvoorbeeld een workshop leren masseren of een excursie op maat, of een combinatie van beide.
 
Zie folder(s) voor nadere informatie:
Download hier de folder dag-activiteiten/arrangementen.
Download hier onze brochure.

 

Nederlands  Français  English  Deutsch
| Disclaimer
© 2017 Art de Vivre - Chambres d’Hôtes – Bed & Breakfast