Art de Vivre - c'est la BalanceArt de Vivre c'est la Balance

Art de Vivre c'est la Balance

Arrangementen

Natuur arrangement
Wij kunnen voor groepen arrangementen verzorgen. Een natuurarrangement met gehele verzorging inclusief enkele geheel daagse excursies naar de mooiste plekken in het Parc Regional de La Brenne. Een degelijk arrangement kan 4 tot 7 dagen duren en wordt geheel afgestemd op uw wensen. Tijdens de excursies komen de volgende zaken aan bod:
 
Voorjaar/zomer
Heel veel natuur, vogels, vlinders, bloemen. We bezoeken veel plekjes in de Brenne en gaan o.a. op zoek naar Slangenarend, Zwarte Wouw, Witwangstern, Bijeneter, Hop, Stelkluut, Grauwe kiekendief, Griel, veel soorten reigers, (o.a. Kwak, Ralreiger, Woudaap), tientallen soorten orchideeën (zo'n 45 soorten in de Brenne!) en nog veel meer moois. Maar ook de cultuur wordt niet vergeten.
 
Najaar
De Brenne is dan prachtig in herfstkleuren getooid. Van de vogels zijn de zomergasten er nog en de eerste trekvogels passeren door het gebied. Het weer kan nog prachtig zijn en de edelherten zijn zeer druk met hun bronst. Daarnaast hebben we natuurlijk oog voor de cultuur.
 
Download hier de folder voor de natuur-arrangementen.

Eigen arrangement
Wilt u zelf bij ons een arrangement verzorgen dan kan dat ook. U verzorgt het thema (fotografie, schilderen, maakt niet uit wat!), wij verzorgen de inwendige mens.
 
Download hier de folder voor uw eigen thema-arrangement.

Download hier onze brochure.

 

Nederlands  Français  English  Deutsch
| Disclaimer
© 2018 Art de Vivre - Chambres d’Hôtes – Bed & Breakfast